top of page

Over ons

Landelijk gelegen aan de Elfsteden route, aan de rand van het Leeuwarder bos en op een steenworp afstand van Leeuwarden, verhuren wij duurzame vakantieverblijven in Jelsum. Het voormalige koetshuis hebben we verbouwd tot een prachtig vakantiehuis.

Het Koetshuis staat naast onze boerderij en heeft een eigen terras op het zuiden. Ook verhuren wij een prachtige 4 persoons yurt en een luxe 6 persoons pipowagen. Op het achterste gedeelte van ons erf hebben wij een kleinschalige camperplaats. Wil je verblijven in een rustige omgeving waar de natuur de hoofdrol speelt? Dan ben je bij Jelsum aan de Ee aan het juiste adres. Wij, Ate en Gerda zijn sinds 2015 eigenaar en hebben onze boerderij in Jelsum volledig duurzaam gemaakt. 

Vakantieverblijven en een camperplaats vlakbij de stad, maar midden in de natuur waar je heel goed kan fietsen, wandelen, vissen of watersporten? Wij hebben een eigen aanlegsteiger waar je kan zwemmen of suppen. 

Verder verbouwen wij biologische groente en fruit en tref je schapen, mini- koeien en kippen aan. Een speelplaats buiten voor de kinderen.  

Ook ooievaars en herten zijn regelmatig te gast bij ons. Je fiets in 15 minuten naar Leeuwarden, maar wil je een stuk van de Elfsteden route fietsen dan ben je via een pontje ook zo in Bartlehiem.

Onderweg in Wyns een hapje eten en je door de kok weer laten overzetten met de pont? Je kan natuurlijk ook gaan barbecuen, want een biologisch vleespakket kan je bij ons kopen.

Een dagje Ameland? Je bent met de auto in 22 minuten bij de veerboot die je in een half uurtje overzet voor een lekker dagje strand. En last but not least staat Friesland op nummer 3 in de Lonely planet.  Laat je verrassen en kom bij ons genieten.

bottom of page